Nincs munkám. Öt év után. Szomorú vagyok-e? Cseppet sem. Motivált vagyok-e? Cseppet sem. Belegondoltam abba, hogy mi a f*szt csinálok, mikor odamentem a főnökömhoz, és megmondtam neki: - Szerintem tudod mit akarok mondani.- ? Abszolút nem. Felnőtt fejjel, következményeket és egy háztartást kell viselnem zéró bevételből. Bajok vannak. 

Amit éreztem az, hogy megkönnyebbültem. Sok sok kis szar volt egy helyen bennem, kis kakis központ. De ezek a lelki dolgok nem fogják kifizetni a számláimat, a telefontörlesztőmet, a közös költségemet sem. A közös képviselő alattam lakik és egy terrroristaként él a köztudatban. Csak azóta közsön, hogy rájött van egy közös ismerősünk, aki bír. Azóta ő is bír. Viszont nem engedi el a többezerforintosköltségeket, csak mert lelki válságom van és a menstruációs fájdalmaim is gátolnak a racionális döntések hozatalában. A hormonális változás okozta következményeket a gyakorlatban kell viselnem. Hüpp hüpp, a végén még O.B.-ra sem fog telni. Marad a gazdaságos vécépapír, amivel ha kitörlöm a seggem, a fél pípr rajtamarad a kezemen, és érthetetlen módon alkalmatlan marad az eredeti funkciójára. Látom magam, ahogy olcsó tampont használva szaros seggel ülök a vécén, sírva, mert a vizet is kikapcsolták. Büdösen, koszosan.

Kell ez nekem? Akarom ezt? NEM! Persze, hogy nem.

Szóval...egy fasza önéletrajzot kell írnom, hogy felvegyenek valahova és tényleg kéne egy munka.

Curriculum Vitae

Fénykép helye

Képességeim

  • beszélek angolul, németül olyan közepesen. A németet már kicsit elfelejtettem, mióta hazaköltöztem, az angolt meg most nyomom. Önerőből, könyvekkel, magamtól, minden érát felhasználok, hogy tanulhassak. Érettségi feladatok megoldása, nyelvvizsga feladatok, BBC (hírcsatorna...) ilyenek. Szerintem elég pro kezdek lenni angolból, csak le kéne porolni a német tudást is. Akkor lenne a tuti. Tényleg, nem vagyok hülye. Komoly. Papírom nincs ugyan, tudom sokan azt nézik, de én lázodom a rendszer ellen, most a jogsimat próbálom kiperkálni. Szívesen demonstrlom a beszédet, ha kell meg minden. 
  • erős az idegrendszerem. Gyakorlatilag vendéglátásban dolgozom/tam. Pultoztam hétvégente. Tudom mi a téma. Tudok felest önteni, kasszát számolni, autót tankolni. Egyenruhát hortam, szóval mennek a kötöttségek. Megszokom. Jól áll a zöld és a sárga is. 

munkasprint munka felmondás sprint

  • nem beszélek vissza a vásárlónak. Pedig engem is küldtek el az anyámba. Megkaptam, hogy flegma vagyok és semmilyen. Kioktatástól, okoskodásoktól kezdve minden megvolt. Tartom magam az etiketthez, de persze nem azt mondom, hogy nekem minden napom szuper. Vannak rossz napjaim, van ez a véres dolog, meg a fejfájás...szóval na, nekem is megvan a magam baja, nem teszem rá a vásárlóra.
  • espresso, risretto, latte macchiato, macchiato, cappuccino, ezek mennek mint állat. Tényleg. Fényképet is mutatok. Voltak amik jól sikerültek, meg kellett örökítenem. És nem expresszónak mondom azt a kibaszott espresso-t. Nincs baristám, de van gyakorlatom
  • jöv héten vizsgázom forgalmi vezetésból. Gyakorlatilag van jogsim. Kis túlzással.
  • kb 5 évet fél év német takarítással megszakítva egyben dolgoztam itthon, hosszú távon gondolkodom. Jó munkaerő lennék bárkinek. 
  • szüleimnek fóliái voltak, tudok kacsolni, gazolni, kerti munkát is megcsinálok. 
  • fel tudok öltözni ha kell normálisan is. Mosom a hajam, szoktam fürdöni is. Mondhatjuk hogy ápolt a megjelenésem. 
  • alapvetően vidám vagyok a munkahelye, jó hangulatot, teremtek, és a mostani különösen nyomott közhangulatnak semmi kedvem alávetni magam. Fütyürészem és ez van. Tudok pár viccet is. Jó műszak garantált. 
  • nincs gyerekem, családom, életem. Semmi gátló tényező, amely problémát okozna a mobilizációmban. 
  • tudok gépírni, vágom az Office-t, a Google-t is.

munkasprint munka felmondás sprint

Tanulmányok

Ez a kínos rész. Érettségim van, egyetemre felvettek ugyan, de nem mentem el. Van egy kereskedelmi modulom, meg a tűzvédelmi vizsgám is jó még egy évig. Abból bármi lehet. 

Meg a jogsi.

E-mail címem: nooriusz@gmail.com

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem jelezze.

A motivációs levelet kihagyom, mert értelmetlennek tartom.

Azt kell modnanom, hogy tényleg kicsit kétségbe estem, főleg a tegnapi nap után. Lehet baromnak nevezni, mert a munka az nagy úr, és ha nem látsz semmilyen kihívást benne, és egysíkűvá válik, akkor is meg kell tartanod! Mert pénz és mert muszáj. Lófaszt. Nem, nem kell. A munkát nem bojkottálom, de a kvalitását igen. Viszont a munka igenis CSAK munka. Nem arra gondolok, hog a munka nem ölel át az ágyban, ha magányos vagy és ha sírsz a sarokban. A Maslow piramis legtetejére akarok mászni. Az üzenetem nem a panaszkodás, könyörgés végképp nem a szánalomkeltés. Tisztában vagyok a döntések következményeivel. A hibáztatást meg nem kérek. 'Hát volt munkája, felmondott, most meg nyafog, hogy nincs? '

munkasprint munka felmondás sprint

Ez egy esélyjavítás a magam számára és egy jövőbeli visszacsatolásé. 

Jobbat szeretnék, kihívást szeretnék, és önző módon többet. Ne rójja fel senki ezt.